Over Sarita

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door de mens, creativiteit en de natuur. Ik ben geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens en hoe we als mens gezond blijven of weer kunnen worden. Zowel op geestelijk, lichamelijk en emotioneel niveau. Met name de helende werking van beeldende therapie, bokscoaching en in de natuur zijn hebben hierbij mijn aandacht.

Als klein meisje was ik vaak zelf aan het schilderen, tekenen en creëren en dit heb ik mijn hele leven gedaan. Vooral in moeilijke periodes merkte ik dat het kunstzinnig werken een uitlaatklep voor mij was en mij hielp om te herstellen. Het was voor mij dan ook een logische keuze om na het behalen van mijn HAVO de opleiding Kunstzinnige Therapie te gaan doen.

Als jongvolwassenen ervaarde ik dat de natuur mij bewondering, troost en ontspanning gaf. Vaak kreeg ik in de natuur inspiratie en nieuwe ideeën. In 2014 ben ik voor het eerst gaan kickboksen. Deze vechtsport heeft mij geholpen om me sterk en weerbaar te voelen en de regie te pakken over mijn eigen leven. 

 

Mijn missie is om mensen te helpen weer in hun kracht te komen staan en de regie over hun eigen leven te kunnen nemen. Dit doe ik door een combinatie van beeldende therapie, bokscoaching en wandelcoaching. Ik wil je graag laten ervaren wat dit kan doen voor jouw herstel zodat jij je weer veerkrachtig, vitaal en gelukkig kunt voelen.

 

Als persoon ben ik rustig, toegankelijk en open. Mijn aanpak in de therapie is betrokken, realistisch en persoonsgericht.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Kunstzinnige Therapie bij de Hogeschool Leiden. Na mijn afstuderen heb ik in mijn loopbaan ervaring opgedaan in verschillende werkvelden, waaronder: psychiatrie, jeugdzorg en kinderopvang. Sinds januari 2020 ben ik gestart als zelfstandig beeldend therapeut. Sinds september 2021 werk ik als beeldend therapeut bij GGZ inGeest en per 1 juni 2022 ook bij AerreA.

In juni 2021 heb ik de training bij Bokscoaching in Zwolle gevolgd waardoor ik deze methodiek nu ook kan inzetten in mijn werk.

 

Heb je vragen of wil je graag eerst even kennismaken? Dat kan! Je kunt me bellen, whatsappen, e-mailen of het formulier invullen op de website om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kan ik je meer vertellen over de therapie, de werkwijze en kun je ervaren of ik de therapeut bent die je zoekt.